Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MK

U pirátů mně vadí především jejich centrála vedená muslimem a jejich blízkost či spojení s Antifou - viz. jejich šéf s vlajkou na demonstraci v Německu. Vstřícnost k migrantům bez vyčlenění muslimů činí stranu nevolitelnou.

0 0
možnosti
Foto

V době gramofonových desek se realn doma nic kopírovat a ztahovat nedalo. Logicky tedy nebyl důvod něco takového zpoplatnit.

Pokud někdo vytvoří nějakou píseň tak prostě má právo aby jeho majetek=píseň nebyla použita v rozporu s jeho přáním.

Jsou interpreti, které ztažení umožńují bezplatně a jsou takoví co to neumožňují-je to jejich volba a jejich marketingový plán.

Dle stejné logiky (bezúplatné užívání cizího díla by mělo být i legální ukrást různé patenty, specifikace výrobků....kdo by pak investoval do vývoje když by nemohl výsledky vývoje zpeněžit a mohl by je užít kdokoliv.

Teze Pirátů jsou zcela nesmyslnné a neodpovídají realitě a realnému světu.

0 2
možnosti
PK

Přečetl jste vůbec to, co autor psal? Vím že článek je poněkud delší, ale pokud ho nechcete číst, nebo mu dokonce nerozumíte, tak to alespoň nekomentujte.

Neskutečně nerad se zastávám Pirátů, neboť jejich volební program je pro ně jen cár papíru. Nicméně...co vám na jejich tezích ohledně autorského práva připadá nesmyslné a neodpovídající realitě a reálnému světu?

Zopakuji jen to, že i v tomto tématu jste naprosto mimo a opět platí, pokud tomu nerozumíte, respektive vůbec netušíte o čem se bavíte, tak to nekomentujte.

Ušetříte si spoustu trapných okamžiků.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS